Checken van uw debiteuren

Het risico van niet betalende klanten is inmiddels wel bekend. Het geval kan zich namelijk voordoen dat u een opdracht krijgt van een klant waar u geen nee tegen kunt zeggen. Voor deze opdracht kan het zijn dat er een aantal zaken zijn die u moet voorfinancieren; materialen, producten en zelfs aanvullend personeel kan nodig zijn om aan de opdracht gehoor te geven.

Wanneer u zelf hiervoor de financiële ruimte niet heeft dan kunt u een financiering regelen. En u doet dat, want deze opdracht verdient dit namelijk in no-time weer terug. Maar pas op, het kan grote gevolgen hebben als blijkt dat uw opdrachtgever niet kredietwaardig blijkt te zijn. De continuïteit van uw bedrijf komt in gevaar wanneer u veel geld aan producten en personeel uitgeeft en hier niets van terugziet.

De juiste partner en kredietverzekering kan u behoeden voor debiteuren die niet kredietwaardig blijken te zijn. Wij toetsen dit voor u. Blijkt een nieuwe klant wél kredietwaardig, dan kunt u (nagenoeg) risicoloos mooie opdrachten in de wacht slepen en uitvoeren.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend advies aan.